Exit Oz va susţine un concert la Sabotage Festival

Sabotage Festival va avea loc pe 2-3 octombrie în Timișoara între orele 21:00-06:00. Programul festivalului include cinci concerte live în fiecare noapte. Lineup-ul include artiști renumiți, precum Foreign Beggars, WhoMadeWho, Max Cooper, Kalabrese, On-the-go, Subcarpați, Brum, Exit Oz și alții.

Exit Oz

Exit Oz s-a născut în 2011 din „energiile mlaștinilor locale” și reprezintă un proiect muzical de jazz contemporan din Timișoara. Odată cu lansarea primului album, „Împământenit”, în luna mai 2014, grupul a creat o temă identitară axată pe elementul “pământ”. Eticheta descriptivă care se potrivește cel mai mult muzicii lor este dark jazz.

Anul 2015 a însemnat, pentru cvartetul timișorean, trecerea la elementul “apă” și odată cu el, noi abordări stilistice. Muzica propusă de Exit Oz include nu doar elemente de jazz contemporan, ci și puternice influențe din post-punk, pop, electronica și metal; ceea ce în jargon propriu se numește „mlazz” (jazz de mlaștină).

Abonamentele pentru festival, în valoare de 49 de lei, sunt disponibile în Timișoara la punctele de vânzare partenere: U-man Store, Aethernativ, Ambasada și Scârț Loc Lejer. Abonamentele online se comercializează la prețul de 59 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here