Fifth Harmony, „Favorite Group“ la premiile „People’s choice awards“ 2016

Începutul anului 2016 le-a surprins pe cele cinci fete din Fifth Harmony cu primul lor premiu „People’s Choice Award”, încununarea imensului lor succes din 2015, pentru care au fost votate în număr foarte mare de fanii din toată lumea.

Fifth Harmony

Ally, Normani, Lauren, Camila şi Dinah au început deja să lucreze la noul lor album, care va fi lansat anul acesta, alături de Syco/Epic Records.

Anul 2015 a însemnat pentru Fifth Harmony hitul „Worth it”, cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube şi primele poziţii în topurile muzicale din mai multe ţări, albumul „Reflection”, care a debutat pe locul 5 în topul Billboard 200, dar şi alte două single-uri, hiturile „BO$$” şi „Sledgehammer”, care au primit Discul De Platină.

Single-ul „Worth it”, colaborarea cu Kid Ink, s-a vândut în peste 3 milioane de unităţi la nivel mondial şi a ajuns pe poziţia a 12-a în Billboard Hot 100. Mai mult, a primit şi el Discul de Platină şi a ocupat a 7-a poziţie în topul celor mai bine vândute piese din 2015.

Succesul obţinut în 2015 a fost răsplătit cu primii la Billboard Women In Music, cu „Group of the Year”, la MTV VMAs, MTV EMAs, Teen Choice Awards, Kid Choice Awards, YouTube Music Awards.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here