Florin Ristei a adoptat o pisică, să nu fie singur în casă

Florin Ristei, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare în Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, are acasă… o pisică.

Florin Ristei si Toto

Mai bine zis, un motan, Toto, pe care l-a adoptat acum șase ani. Ristei spune că nu este un mare iubitor de pisici. Pe Toto l-a luat acasă ca să nu se simtă singur între patru pereți.

“Mi-am luat pisică, să nu fiu complet singur în casă. Asta după ce am încercat să țin un Beagle care, în trei luni, mi-a distrus casa. Este un motan, are șase ani și îl am de când mi-am cumpărat primul apartament și m-am mutat singur. Toto, pentru că așa îl cheamă, este fiul pisicii unui coleg de trupă, Șerban. E negru, umblă de nebun prin cartier, vine bătut acasă, îi plac “femeile”…”, spune Ristei, amuzat.

Cum Toto s-a obișnuit să stea mai mult singur, Florin Ristei nu-și face griji în privința lui, atunci când pleacă pentru cîteva zile, cu trupa sa, FreeStay, în diferite orașe din țară.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here