Formația Iron Maiden îi dedică o melodie regretatului actor Robin Williams

Grupul britanic Iron Maiden va dedica regretatului actor american Robin Williams o melodie de pe noul său disc, intitulat „The book of souls“, anunţă Agerpres.

iron maiden melodie robin williams

Informația a fost furnizată presei de vocalistul grupului de heavy rock, Bruce Dickinson, într-un interviu pentru Corriere della Sera, în care a povestit cum a suferit și apoi s-a vindecat de cancer la limbă și în care a vorbit și despre discul care va apărea pe piață pe 4 septembrie.

„Cântecul meu favorit este unul pe care nu l-am scris eu. Este ‘Tears of a clown’ și vorbește despre Robin Williams. Mă tot întreb cum putea fi atât de deprimat, deși mereu părea atât de fericit“, a comentat muzicianul de 57 de ani.

El este unul dintre nenumărații oameni care și-au pus această problemă după ce extrem de îndrăgitul actor Robin Williams, laureat al premiului Oscar, s-a sinucis la 11 august 2014, la 63 de ani, după o lungă depresie pe care reușise să o ascundă de ochii publicului.

Melodia „Tears of a clown“, interpretată de Iron Maiden, nu este primul omagiu muzical adus marelui comic, întrucât, luna trecută, Cee Lo Green a lansat un single intitulat „Robin Williams“, primul de pe un viitor album.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here