Formația Nazareth aduce al 23-lea album din carieră la București

Cu o carieră de 45 de ani în spate și 22 de albume, rockerii de la Nazareth se întorc în lumina reflectoarelor cu un nou album, „Rock ‘n’ Roll Telephone”.

nazareth hard rock cafe bucuresti 22 august

Acesta va fi lansat anul acesta prin Union Square Music și este al 23-lea album al trupei, după „Big Dogz”, din 2011. Va conține 11 piese heavy, dar și balade cu tente de blues. Ediția Deluxe Digipack va avea și un al doilea disc cu două piese de studio bonus și cinci piese live. Pentru împătimiți va fi disponibilă și o variantă pe vinyl.

Legedara trupă britanică de hard rock va cânta “Love Hurts” din nou pe scena din Hard Rock Cafe! După concertul sold out de acum doi ani, scoțienii revin cu un selist compus din piesele care i-au făcut celebri, dar și cu câteva piese noi de pe noul lor album.

Biletele pentru concertul Nazareth de la București costă 60 de lei cu loc în picioare în fața scenei și 90 de lei cu loc la masă și pot fi procurate online de pe iabilet.ro și în format fizic de la Hard Rock Cafe, din magazinele UMAN și SENIA și de la agențiile Perfect Tour. De asemenea, au fost puse în vânzare și 30 de bilete MEET & GREET care includ loc la masă și întâlnire cu artiștii și poster cadou pentru autograf, la prețul de 250 de lei!

Biletele cu loc în picioare pot fi procurate și de pe eventim.ro, myticket.ro și bilete.ro, dar și din toate punctele fizice clasice (Diverta, magazinele Vodafone, Orange, Humanitas, Germanos, Poșta Română, etc.)

In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei fără loc, respectiv 100 de lei cu loc la masă, în limita locurilor disponibile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here