FOTO Alexandra Ușurelu, super concert de lansare a piesei „Ceva se întâmplă cu noi“

În seara zilei de 17 aprilie 2014, Alexandra Ușurelu si Mircea Vintilă au lansat oficial, la Palatul Ghika, în fața unui public numeros, piesa și videoclipul „Ceva se întâmplă cu noi“.

Alexandra_13

Pe scena ca o grădină, cu flori de liliac aranjate chiar de Alexandra înainte de spectacol, s-au mai aflat compozitorul și producătorul Bobby Stoica, muzicianul argentinian Mariano Castro, contrabasistul Adrian Flautistu și percuționistul Dan Încrosnatu.

Încă de la primele cântece, feminitatea, naturalețea și sinceritatea Alexandrei au împrăștiat în întreaga sala, o atmosferă caldă, de familie.

Surpriza serii a fost negreșit maestrul Mircea Vintilă, alături de care Alexandra Ușurelu a lansat cel mai nou single al ei: “Ceva se întâmplă cu noi”(muzică și versuri Bobby Stoica). Cântecul, dar și videoclipul filmat în Brazilia au fost extrem de bine primite de public. Acesta s-a ridicat în picioare și a aplaudat minute în șir.

Un alt invitat surpriză alături de care Alexandra a reușit să emoționeze publicul a fost Cornel Ilie de la Vunk. Cei doi au cântat împreună, ca o declarație de dragoste față de public, “Baladă pentru o minune”, apoi “Nopțile trec (doar visele rămân)”, piesa de pe genericul serialului „Îngeri pierduți“.

Vocea și muzica Alexandrei Ușurelu a ajuns la inimile tuturor celor prezenți, de la fani, prieteni, până la colegi de breaslă și jurnaliști. Printre cei din sală s-au numărat: Oana Sârbu, Adela Popescu, Cristi Enache (Direcția 5), Olivia Sima (RRI), Septimiu Urzică și colegii lui din trupa The dAdA.

La final, Alexandra a ținut să le mulțumească instrumentiștilor de excepție ce o acompaniază, tuturor oamenilor implicați în campania #cevaseintampla, dar și Simonei Semen și lui Alin Gălățescu, pentru ținuta ei de scenă. Apoi, vizibil emoționată, și-a invitat cele trei surori mai mici să împartă oamenilor din sală flori de liliac din grădina de pe scenă.

Acum, Alexandra pregățește turneul #cevaseintampla, prin care vrea să ajungă la sufletele cât mai multor români.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here