FOTO Criss şi Vlad au susţinut un concert în Thailanda

Criss şi Vlad, cei doi îndrăgostiţi din trupa ONE, s-au întors recent dintr-o vacanţă de trei săptămâni, petrecută în provincia Krabi din Thailanda.

Criss Si Vlad

„Ne-am bronzat, ne-am distrat şi, cel mai important, ne-am încărcat bateriile pentru acest an, mai ales că eu voi susţine la vară examenul de bacalaureat”, a spus Criss.

Cei doi tineri artişti au vizitat majoritatea insulelor din Thailanda, precum Hong Island, insulele Phi Phi şi multe alte plaje amenajate pe câte o insulă pustie. „A fost o vacanţă în care, în afară de stat la soare, am învăţat puţin despre evenimentul tragic din 26 decembrie 2004, când în urmă unui cutremur în mijlocul Oceanului Indian, un tsunami violent a omorât peste 240.000 de oameni în Indonezia, Sri Lanka, India, Maldive, Somalia şi Thailanda. Pe aproapre fiecare insulă pe care am vizitat-o vedeai pagubele făcute de tsunami…”, a povestit Vlad.

Criss şi Vlad au tras şi o sperietură zdravănă, când într-una dintre excursiile de pe o insulă au fost surprinşi de furtună! „A fost groaznic! Nu mai era pic de soare, un nor uriaş înghiţise toată plaja. Era un peisaj de tablou, dar senzaţia pe care am avut-o a fost de nedescris!”, şi-au amintit cei doi.

Unul dintre momentele special din vacanţă a fost când Criss şi Vlad au susţinut un mini-concert într-un local din staţiune. „Într-una din seri, în timp ce luam cina la un restaurant, Criss a fost remarcată de trupa de acolo şi a fost invitată să cânte cu ei. A doua seară, am susţinut noi doi un mini-concert de jumătate de oră, la invitaţia patronilor şi a solistului trupei locale. Le-am povestit despre cariera noastră din România şi ne-au propus ca, în caz că nu mai merge treaba în ţară, să ne mutăm în Thailanda şi să cântăm în fiecare seară”, a încheiat Vlad.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here