FOTO Juraţii de la „X Factor“ au jucat fotbal in platoul emisiunii

Antena 1 a început pregătirile pentru o toamnă spectaculoasă, în care telespectatorii vor avea parte de un show total şi vor trăi intens cele mai puternice emoţii.

Juriu X Factor

Tensiune, suspans, bucurie, dramă, euforie sunt doar câteva dintre ingredientele care se vor regăsi în cel mai nou sezon al show-ului X Factor, ale cărui filmări au loc chiar zilele acestea. Şi cum în ultimele săptămâni, atenţia tuturor a fost îndreptată către Campionatul Mondial de fotbal, iar juraţii X Factor au avut parte de un program foarte încărcat, filmând zi de zi la Palatul Copiilor din Bucureşti audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului care va începe din toamnă la Antena 1, aceştia au decis să încingă şi ei o miuţă, chiar pe platoul de filmare. Astfel, în pauză, Delia, Ştefan şi Horia au dat drumul la joc, iar lupta a fost una foarte strânsă.

Deşi purta tocuri înalte şi fustă scurtă, pe diva X Factor nu a împiedicat-o nimic să iasă la joc, ba chiar a ţinut cu a ţinut „cu dinţii” de minge. Delia i-a uimit pe colegii ei de juriu cu un formidabil joc pe picior, în aplauzele întregii săli.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here