Garou a decis să părăsească „Vocea Franţei“ pentru a nu anula turneul mondial „Fly me to the Moon“

Garou, cel mai iubit cântăreţ canadian, care în primăvara anului trecut a sedus publicul din România la spectacolul susţinut în premieră la Bucureşti, a decis să părăsească celebrul show TV „Vocea Franţei“ pentru seria de concerte din turneul mondial 2016-2017, „Fly me to the moon“.

Garou

Astfel, artistul din Quebec, îndrăgostit de relaţia specială pe care o are cu fanii săi, după cum el însuşi a mărturisit în mai multe rânduri, alege încă o dată scena, deşi aceasta înseamnă să părăsească scaunul de antrenor de la popularul show TV „Vocea Franţei”.

Artistul şi-a motivat decizia spunând că agenda concertelor din această toamnă şi de la începutul anului următor este atât de încărcată şi implică atât de multe călătorii pe diferite continente şi ţări ale lumii încât nu va avea timpul necesar pentru a face parte şi din juriul emisiunii „Vocea Franţei”. Organizatorii show-ului au luat astfel decizia de a-l înlocui pe cântăreţul din Quebec cu M. Pokora.

Decizia lui Garou este însă în favoarea fanilor săi din România, care astfel vor avea ocazia să se întâlnească din nou cu artistul lor favorit la concertul organizat de Vreau Bilet, pe care acesta îl va susţine pe 31 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Artist complet-cântăreţ, compozitor, actor şi instrumentist talentat-Garou a reuşit să creeze o atmosferă magică la concertul susţinut în premieră anul trecut, la Bucureşti. Însă nu numai publicul românesc a rămas cu nostalgia unei revederi a artistului canadian. Garou însuşi a fost impresionat de căldura cu care a fost primit de publicul din România şi a promis că se va întoarce cu un nou spectacol.

Astfel, turneul mondial „Fly Me to the Moon”, care îl va purta pe cântăreţ în săli de spectacol din toată lumea, va include şi scena bucureşteană de la Sala Palatului, iar publicul din România va avea încă o dată posibilitatea de a se bucura de interpretarea unică a artistului câştigător al „World Music Awards”.

Biletele la concertul „Fly Me to the Moon” de pe 31 octombrie, de la Sala Palatului pot fi procurate de pe vreaubilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here