George Dalaras, legenda muzicii greceşti, va concerta pe 5 mai 2017 la Sala Palatului

George Dalaras, legenda muzicii greceşti, cel care a produs ”dependenţa” de acordurile muzicii acestei ţări în rândul publicului din toată lumea, o voce aparte, melancolică şi puternică, dar şi un instrumentist desăvârşit, va aduce la Bucureşti unul dintre concertele-eveniment ale anului 2017, ”Dalaras Classics”.

Darlas Sala Palatului

Cu o carieră impresionantă pe scenă, de aproape 40 de ani, George Dalaras a cântat alături de marile nume ale muzicii, printre care Sting, Bruce Springsteen, Peter Gabriel, Jethro Tull, Yehuda Poliker, Goran Bregovic, Paco de Lucia şi Al di Meola, a colaborat cu unii dintre marii compozitori ai muzicii greceşti (Mikis Theodorakis, Stavros Kouyioumtzis, Manoş Loizos, Apostolos Kaldaras) şi a fost invitat să îi cânte lui Nelson Mandela la aniversarea sa.

Cele 120 de albume lansate de-a lungul strălucitei sale carierei s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, iar sutele de concerte susţinute de acest artist sunt sold out la numai câteva ore de la anunţarea lor. În Atena, concertele cântăreţului au adus un aflux atât de mare de fani, încât revista „Rolling Stone” scria că Dalaras este responsabil pentru iniţierea show-urilor grandioase pe marile stadioane din Grecia.

”Muzica lui izvorâtă din inimă trezeşte o emoţie universala” scria revista ”Figaro” despre modul uluitor prin care cântecele lui Dalaras, interpretate în limba greacă, reuşesc să emoţioneze publicul de pe atâtea continente.

Anul 2017 va aduce legenda muzicii greceşti, pe George Dalaras, într-un concert excepţional la Sala Palatului, pe 5 mai. „Dalaras Classics” va da ocazia publicului din România să asiste la un spectacol cu o notă intimă şi personală a celui mai reputat cataret şi muzician al Greciei.

Biletele, care pot fi procurate de pe vreaubilet.ro, vor avea preţuri ce vor varia în funcţie de categorie de la 90 de lei (Categoria 4), la 120 de lei (Categoria 3), 160 de lei (Categoria 2), 200 de lei (Categoria 1) şi 260 de lei (Categoria VIP). Până pe 15 ianuarie, cumpărătorii VreauBilet vor beneficia de o reducere de sărbători de 20 % din preţul biletelor la concertul lui George Dalaras.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here