George Zafiu: „Aşa a făcut şi Gabi Cotabiţă şi uite ce mare a ajuns“

George Zafiu, realizator al matinalului „Deşteptarea” de la Europa FM, a ajuns în culisele „KIDSing” pentru a-i susţine pe concurenţi în cea de-a doua Semifinală a show-ului.

George Zafiu

Una dintre tinerele participante la concurs, Miruna Gavriş, l-a impresionat cu acurateţea vocii şi cu încrederea de care a dat dovadă pe scenă, aşa că vedeta radio i-a făcut micuţei o invitaţie neaşteptată.

„Ai absolut tot ce-ţi trebuie pentru a fi la un post de radio important. Te invit să vii la Europa FM când vei avea o piesă a ta, să te difuzăm. Ştii ce? Aşa a făcut şi Gabriel Cotabiţă (…) şi uite ce mare a ajuns!”, a spus George Zafiu. Pentru că micuţa nu a reacţionat la auzul numelui temutului jurat, George Zafiu a întrebat-o: „Ţi-a fost frică de el?”. „Da! M-am speriat puţin!”, a venit prompt răspunsul fetiţei.

În ciuda emoţiilor puternice din momentul jurizării, Miruna a spus că experienţa „KIDSing” e cea mai frumoasă, intensă din viaţa ei, remarcabilă fiind pentru ea transformarea prin care a trecut pentru a ajunge să cânte în Semifinale.

„Am avut foarte multe repetiţii, am probat multe costume de scenă, toată lumea a stat după noi. Cred că aşa se simt divele”, i-a povestit Miruna în culise realizatorului de radio.

„Este o şansă extraordinară şi unică pentru copiii talentaţi să obţină de la artişti consacraţi confirmarea de care au nevoie pentru a-şi începe cariera încă din copilărie. Cred că un artist desăvârşit are în spate mulţi ani de pregătire şi de muncă. Cu un start luat la ‘KIDSing’, cu siguranţă un copil are toate şansele şi atuurile să ajungă interpretul unor hituri pe care le vom asculta în următorii ani la radio”, a adăugat George Zafiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here