Giorgos Tsalikis: „Iubesc România, este a doua ţară pentru mine“

Giorgos Tsalikis, cunoscut drept Ricky Martin al Greciei, spune că iubeşte România, pe care o consideră a doua ţară şi de-abia aşteaptă super petrecerea pe care o va oferi de Valentine’s Day în Bucureşti.

Giorgos-Tsalikis-BOA-Valentines-Day

„Eu mă simt foarte mândru, iubesc România, vin în fiecare an, este ca a doua ţara pentru mine şi pentru familia mea. Am mulţi prieteni şi sunt pregătit să-mi fac noi prieteni. Îmi place foarte mult şi limba română. Ştiu de toate, şi lucruri bune, şi mai puţin bune, cum ar fi înjurăturile. Sunt ingenioase“, a spus amuzat Giorgos.

Artistul îşi doreşte o atmosferă plină de iubire, energie şi distracţie la concertul pe care îl va susţine de Valentine’s Day. „O să fie un party cu muzică grecească plină de energie, care seamănă foarte mult cu energia pe care o au românii. Îmi place mult şi muzica populară din România, dar şi cea modernă românească, care se aude peste tot în lume“, a adăugat Giorgos Tsalikis.

La concertul lui Giorgos Tsalikis, organizatorii le-au pregătit o surpriză cuplurilor iubitoare de muzică grecească. Pe baza biletelor de intrare, care au un preţ unic de 100 de lei, o pereche de îndrăgostiţi va putea câştiga în dar de Valentine’s Day, prin tragere la sorţi, bilete la concertul lui George Dalaras, de pe 5 mai, de la Sala Palatului din Bucureşti.

Biletele pentru concertul lui Giorgos Tsalikis pot fi procurate online de pe vreaubilet.ro şi de la clubul Boa CLUB (informaţii la 0736.300.700).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here