Giorgos Tsalikis, supranumit Ricky Martin al Greciei, concertează de Valentine’s Day la Bucureşti

Giorgos Tsalikis, cel mai faimos cântăreţ din noua generaţie de artişti ai Greciei, considerat de presa de peste Ocean unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume şi supranumit Ricky Martin al Greciei, care a făcut milioane de oameni din Europa şi până în America de Nord şi Australia să vibreze pe ritmurile specifice Greciei, va aduce un regal de muzică grecească de Valentine’s Day în Bucureşti.

BOA - Valentine's Day

Giorgos Tsalikis, artist ale cărui albume au fost distinse cu discuri de aur şi platină, nu este la prima vizită în Bucureşti, oraş căruia, după cum el însuşi a mărturisit, îi datorează debutul său în cariera muzicală. Despre prima sa întâlnire cu capitala României, vedeta muzicii greceşti îşi aminteşte: „Momentul în care m-am suit în autobuz ca să merg la Bucureşti, o destinaţie necunoscută mie, a fost un coşmar. Am plâns“.

La acel moment, planul artistului era să studieze medicina la Bucureşti şi nicidecum să devină cântăreţ. Însă, o noapte petrecută într-un club din Capitală, la o petrecere alături de colegii săi, studenţi la medicină, avea să-i schimbe total cursul vieţii. După ce a băut un pic prea mult, Giorgos Tsalikis a pus mâna pe microfon şi a vrăjit publicul nu numai cu vocea, ci şi cu uluitoarea sa charismă. Aceea a fost şi seara în care Giorgos Tsalikis a decis ca, în ciuda faptului că a absolvit medicina la Bucureşti, să nu se mai despartă niciodată nici de microfon, nici de publicul din faţa scenei.

De la această decizie, succesul lui Ricky Martin al Greciei a fost aproape instantaneu. Peste numai doi ani şi câteva luni, în 2001, Giorgos Tsalikis cânta alături de nume celebre ale scenei greceşti, precum Antonis Remos, Natassa Theodoridou şi Stelios Dionysiou, piesele sale erau difuzate în heavy rotation la radio, primul său album, „An eimouna paliopedo”, primea discul de aur, iar cel desemnat deja „Personalitatea anului” aduna sute de mii de oameni la concertele sale de peste tot din Grecia.

De sărbătoarea internaţională a iubirii, pe 14 februarie, de Valentine’s Day, la club Boa, cel mai faimos cântăreţ din noua generaţie de artişti ai Greciei, Giorgos Tsalikis, va fi amfitrionul unei seri magice de muzică grecească şi va readuce la Bucureşti unele dintre celebrele sale hituri cu care a cucerit publicul din lumea întreaga. Seară va fi deschisă de concertul celor de la Acropolis Band, trupă binecunoscută pentru show-urile sale dinamice.

Biletele de acces la concertul lui Giorgos Tsalikis au preţ unic de 100 de lei şi pot fi procurate online de pe vreaubilet.ro şi de la clubul Boa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here