Hayley Evetts s-a retras din Selecţia Naţională Eurovision 2016. Gaşca de acasă îi ia locul în semifinală!

Artista britanică Hayley Evetts şi-a anunţat retragerea din semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision România 2016. Cântăreaţa a anunţat organizatorii că, din cauza unor probleme de sănătate, nu mai poate continua participarea în concurs.

gasca de acasa eurovision 2016 semifinala

Astfel, conform regulamentului, în locul artistului retras intră una dintre rezerve, în funcţie de notele obţinute din partea juriului. În această situaţie, trupa Gaşca de acasă va concura în semifinala din 4 martie 2016, de la Baia Mare, cu piesa „Tu eşti povestea“.

„Cu mare tristeţe şi regret vă anunţăm că, urmare a unei accidentări serioase la genunchi, Hayley Evetts a fost sfătuită să nu mai cânte sau să facă efort timp de 6 săptămâni. Deoarece regulile concursului nu ne permit să aducem un interpret care să o înlocuiască pe Hayley, nu avem de ales decât să retragem piesa «Brand New Day» din semifinalele Eurovision România 2016“, a spus Martyn Baylay, compozitorul piesei.

„Am vrea să mulţumim mult comisiei de selecţie Eurovision România 2016 pentru că a oferit melodiei noastre «Brand New Day» această şansă extraordinară şi ne simţim extraordinar de privilegiaţi că am fost invitaţi să participăm la semifinala din acest an“, a mai adăugat compozitorul britanic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here