Început de an şcolar cu Nicole Cherry şi Cusurgiii, la Colegiul Gheorghe Lazăr

În această dimineaţă, în şcolile din România s-a strigat catalogul pentru începerea unui nou an şcolar. Cusurgiii de la Radio 21 au răspuns şi ei “prezent” la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Capitală, acolo unde şi-au mutat studioul, pentru o ediţie specială a matinalului.

Nicole Cherry

Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu au retrăit emoţiile primei zile de şcoală înconjuraţi de profesori, copii şi părinţi şi şi-au adus aminte de vremurile când erau elevi. Pe atunci se purtau uniforme şi matricole, nici vorbă de haine mulate, blugi tăiaţi sau gadget-uri. Mişu a spus că stătea în ultima bancă, iar Codruţ că avea rezervat colţul clasei, acolo unde îşi ispăşea pedepsele stând pe coji de ouă, “pentru că cele de nuci erau prea scumpe”, după cum singur a mărturisit.

Deşi învaţă la Colegiul Naţional Dinu Lipatti, Nicole Cherry a fost şi ea prezenţă în studioul mobil al matinalilor de la Radio 21. Elevă în clasa a X-a, adolescenta le-a mărturisit Cusurgiilor că dintre toate materiile, cel mai mult îi place… pauza. Ea le-a oferit celor prezenţi şi un scurt concert, aplaudat de toţi cei prezenţi.

Daniel Iordachioaie a intrat şi el în direct cu ascultătorii Radio 21, fiind prezent la deschiderea noului an şcolar împreuna cu fiul său, elev în clasa a opta la Colegiul Gheortghe Lazăr.

Codruţ a interacţionat cu părinţii, a premiat elevi şi a facut selfie-uri cu toată lumea. Nu au lipsit nici autografele, oferite de Cusurgii la finalul matinalului Radio 21.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here