Iuliana Beregoi a făcut furori pe scena Cinema Pro

Energie, talent, explozie şi sute de fani. Iuliana Beregoi a făcut furori şi pe scenă. Primul ei concert din România, „Vina mea”, care a avut loc pe 2 aprilie la Cinema Pro, a fost unul cu casă închisă. Cu o scenografie inedită, invitaţi surpriză şi mult talent, Iuliana a reuşit să-şi cucerească sutele de fani prezenţi în sală.

Iuliana Beregoi - Fac ce simt

Artista a cântat, în premieră, noul ei single, „Fac ce simt”. După primele versuri, fanii au cântat la unison, până la final, alături de vedeta lor favorită.

Scena a fost apoi cucerită de emoţia şi interpretarea Anisoarei Beregoi, sora Iulianei. Aceasta a demonstrat că talentul se moşteneşte în familie şi a impresionat publicul cu o coregrafie deosebită pe… hoverboard.

Coveruri ale artiştilor internaţionali precum Beyonce, Sia sau Jessie J sau români: Delia, Irina Rimes sau Alina Eremia s-au auzit pe scena de la Cinema Pro şi au fost cântate în cor, de Iuliana Beregoi şi sutele de fani.

Din concert nu au lipsit surprizele pregătite de artista de peste Prut. În ovaţiile tuturor Alina Eremia a urcat pe scenă şi a interpretat, alături de Iuliana, piesa ei, „Vorbe pe dos”. De asemenea, atmosfera fost completă de Profesorul Trăsnit Spooky şi Toni Tonini.

La finalul concertului, care a durat 2 ore, Iuliana le-a mărturisit fanilor cel mai mare secret al ei: s-a apucat de vlogul cu care are atât succes pentru că era foarte timidă şi nu avea curaj să vorbească în faţa camerelor. „M-am simţit extraordinar astăzi, împreună cu voi! Să ştiţi că aţi fost cei mai tari! Vă iubesc! Mi-aţi transformat visul în realitate!”, le-a declarat Iuliana Beregoi fanilor. În încheierea evenimentului, artista a ţinut o sesiune de autografe, unde cei prezenţi s-au putut fotografia cu vedeta lor preferată.

Cântăreaţa-vloggerita şi-a câştigat fanii cu sinceritatea, carisma şi talentul ei, adunând 200 000 de abonaţi la canalul propriu de Youtube şi 12 milioane de vizualizări la videoclipul primului single, „Vina mea”, în doar 2 luni de la lansare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here