Iuliana Tudor le aduce în acelaşi platou de televiziune pe Maria Ciobanu şi Irina Loghin

Sezonul 17 al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1 debutează cu o premieră absolută: două mari artiste care apar împreună pentru prima dată în acelaşi platou de televiziune!

Iuliana Tudor si Irina Login

După 60 de ani de carieră, Maria Ciobanu şi Irina Loghin se întâlnesc în premieră la „O dată-n viaţă“ şi susţin provocările echipei. Alături de ele se vor afla două echipe de profesionişti: Ansamblul Doina Gorjului şi Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Caşcaval, respectiv Ansamblul Burnasul din Alexandria, a cărui orchestră este dirijată de Adrian Grigoraş. Ediţia cu numărul 1 din sezonul 17 al emisiunii poate fi urmărită vineri, 18 martie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Invitaţii speciali ai celor două doamne sunt chiar copiii acestora: Camelia Ciobanu Filip, Ionuţ Dolănescu, celebra soprană Leontina Văduva şi Irinuca Loghin! Fiecare va susţine momente artistice emoţionante, aşa cum ne-am obişnuit la „O dată-n viaţă“.

„Fiecare început de sezon aduce pentru mine o emoţie specială. Deşi sunt 9 ani de când intrăm în casele românilor, îmi bate inima exact ca la prima emisie! Este o reuşită pe care o datorăm lui Titus Munteanu, echipei condusă de doamna Elise Stan şi Televiziunii Române. Prima ediţie este cu adevărat unică. Maria Ciobanu şi Irina Loghin fac un spectacol inedit, care va surprinde cu siguranţă. Îmi doresc să ne păstrăm publicul aproape şi pe viitor, iar programul O dată-n viaţă să rămână aceeaşi oază de bun gust şi calitate!”, declară Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor si Irina LoginPrima ediţie „O dată-n viaţă“ este cu atât mai aşteptată de iubitorii muzicii populare, dar şi de toţi cei care apreciază valorile autentice româneşti, cu cât ea reprezintă una dintre ultimele apariţii televizate ale Mariei Ciobanu, care şi-a anunţat retragerea din viaţa artistică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here