JerryCo şi The dAdA spun „Alege drumul drept“

O serie de artişti de top, precum Liviu Teodorescu, Alb Negru, Adriana Rusu sau Dan Helciug au dat o mână de ajutor campaniei pentru tineri „Alege drumul drept”, iniţiată de Marami Entertainment şi susţinută de Ministerul Tineretului şi Sportului.

jerryco-the-dada

Campania include şi lansarea a două piese semnate de JerryCo şi The dAdA, “Unde mergem” şi “Mergem înainte”, urmate de un concert sustinut de artistii JerryCo şi the dAdA. Întâlnirea cu tinerii şi lansarea celor doua piese au loc sâmbătă, 25 octombrie, la Historia, în cadrul evenimentului „Alege drumul drept”.

În acest context, Marami Entertainment a demarat proiectul “Alege drumul drept”, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi desfăşurat în luna octombrie 2014, prin care aduce în faţa publicului tânar o serie de modele de succes în cariera muzicală, sau aflate în plină ascensiune, domeniu prin care poţi comunica cel mai eficient către tineri.

Venind în întâmpinarea mesajului de conşientizare a alegerilor pe care le facem în viaţă, o serie de artişti din muzica românească susţin această iniţiativă prin recomandări şi mărturisiri din experienţa şi din cariera lor: Dan Helciug, Liviu Teodorescu, Adriana Rusu, Victor Solomon, Alb Negru, JerryCo, The dAdA.

În cadrul acestei campanii de conştientizare, vor avea loc întâlniri cu tinerii, interactionari cu participanţi din toată ţara prin intermediul canalelor de social media, în cadrul cărora o serie de artişti de succes împărtăşesc experienţe din viaţa personală şi din carieră, care i-au dus către eşec sau către ascensiune şi împlinirea visului lor profesional.

JerryCo şi The dAdA sunt cele două nume din lumea muzicală care se implică activ, răspunzând întrebărilor tinerilor iar pe 27 octombrie, în cadrul evenimentului “Alege drumul drept!”, găzduit de “În Pod la Historia”, vor sta de vorbă cu fanii şi vor susţine un concert având ca tema alegerile care te duc către succes.

Doua piese, care vor fi lansate în cadrul acestui eveniment – “Unde mergem” (JerryCo feat the dAdA) şi “Mergem înainte” (The dAdA) cu siguranţă îşi vor câştiga locul prioritar în preferinţele ascultătorilor de muzica cu mesaj social, atrăgând atenţia asupra responsabilităţii pe care ar trebui să o ai în momentul în care faci o anumită alegere.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here