Julio Iglesias se pregăteşte de lansarea albumului „Mexico“

Cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor, Julio Iglesias, a revenit cu proiectul „Mexico”, un omagiu adus culturii şi muzicii mexicane.

Julio Iglesias- Album Cover

Albumul „Mexico” este primul material discografic în limba spaniolă al artistului după o pauză de 12 ani, fiind un tribut adus tuturor cântăreţilor din Mexic şi va include unele dintre cele mai cunoscute piese mexicane, cum ar fi „Jurame”, „Usted es la culpable”, „Se me olvido otra vez”, “Mexico Lindo y querido”.

Primul single este „Fallaste Corazon”, pe care artistul l-a lansat în urmă cu câteva săptămâni, iar albumul va conţine 12 piese cu diverse influenţe şi cu un sound actual.

Julio Iglesias a lansat primul său album (un tribut adus Mexicului) în anul 1976, iar acum artistul latin se întoarce către ţara care a contribuit la succesul enorm pe care l-a înregistrat.

„Mexicul este o ţară pe care o iubesc foarte mult. Publicul mexican mi-a oferit numeoase momente de neuitat. Cunosc ţara asta ca şi cum ar fi ţara mea natală”, a afirmat Julio Iglesias.

Playlist album „Mexico”:

Usted
Jura-Me
Ella
Fallaste Corazon
Sway
Amaneci en Tus Brazos
Echame a Mi la Culpa
Juan Charrasqueado
Y Nos Dieron las Diez
La Media Vuelta
Se Me Olvido Otra Vez
Mexico Lindo

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here