Jurații și prezentatorii de la „Te cunosc de undeva“ dansează pe muzica Romicăi Puceanu

Cu vocile încălzite și perucile pieptănate, cei opt artiști-concurenți de la „Te cunosc de undeva!”, laolaltă cu jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan și prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, sunt din nou gata să facă show sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Te cunosc de undeva

Rona Hartner își va pune barbă și mustață și se va transforma într-unul dintre cei mai cunoscuți și extravaganți italieni – Zucchero. Jorge îl va întruchipa de data asta pe Alex Velea, câștigătorul sezonului trecut al show-ului transformărilor. Pentru acest moment, Velea i-a trimis bunului său amic, Jorge, hainele și cizmele pe care le-a purtat în videoclipul piesei “Din vina ta”.

Anda Adam o va imita pe Sia, o interpretă originară din îndepărtata Australie, și va cânta cu spatele la public piesa acesteia, “Chandelier”. În ediția de sâmbăta aceasta, vine rândul Lorei să interpreteze muzică populară. Ea se va transforma în Matilda Pascal-Cojocărița și va cânta îmbrăcată în costumul popular al artistei. Maria Buză va fi pentru o seară Corina Chiriac și va cânta un șlagăr (cum se numeau pe vremuri hit-urile de la Festivalul Mamaia) din repertoriul acesteia, anume “Vino, iubire-napoi”.

Pepe îl va imita pe Gaby (El General), interpretul panamez al celebrei piese “El Meneaito”, și va avea multe pagini de versuri de învățat pentru asta. Atitudinea sa în acest rol îi va face pe jurați să-l asemene cu “un fel de Raj Kapoor” sau „Lionel Richie care și-a încheiat cariera și s-a apucat de instalații”. CRBL nu va fi iertat de travesti nici de data asta, când va trebui să se transforme în marea artistă a cântecului românesc Ioana Radu și să interpreteze “Mai vino seara pe la noi, Ionele dragă”. De asemenea, Florin Ristei va comite la rându-i un travesti dedicat Ozanei Barabancea care a spus, de nenumărate ori, că o adoră pe… Gloria Estefan.

Momentul extraconcurs al show-ului va fi unul extrem de amuzant. Iar acesta va fi susținut de Pepe, Anda, CRBL și Ristei care se vor transforma în Body & Soul și vor cânta piesa “Superfemei”.

Invitata specială a galei este Oana Sîrbu, care va veni pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!” să interpreteze o manea cu ștaif a vremurilor trecute. Ea se va transforma în cunoscuta interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu și va cânta acompaniată de un taraf. Și niciodată jurații și prezentatorii de la “Te cunosc de undeva!” n-au dansat cu mai mult entuziasm ca de această dată, pe ritmurile muzicii Romicăi Puceanu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here