La audițiile pe nevăzute, band-ul „Vocea României“ a pregătit peste 100 de piese în 8 zile

Tobe, chitare, clape sau percuții, acestea sunt doar câteva dintre instrumentele care transformă fiecare interpretare a concurenților de la Vocea României într-un show complet!

Paul Ilea Voea Romaniei

Pentru fiecare melodie, band-ul show-ului lucrează alături de concurenți, astfel încât fiecare moment de pe scena Vocea României să fie unul plin de emoție și să întoarcă scaunele celor patru antrenori.

Band-ul Vocea României este format din șase dintre cei mai buni instrumentiști din România: Paul Ilea (Head of Band, percuții, samplers, DJ), Sebestyen Joo (chitară bas), Adrian Tetrade (tobe), Viorel Sîrbu (clape), Mirel Cumpănaș (chitară), Diana Ganea (chitară).

“Pentru etapa audițiilor pe nevăzute, au fost peste 100 de piese pe care le-am învățat într-un timp foarte scurt, în numai opt zile. Dacă facem un simplu calcul, înseamnă peste 10 piese pe zi. Poate părea imposibil pentru unii, dar cu această echipă de muzicieni, sunetiști și editori muzicali, totul e posibil, nu ne mai sperie nimic! A fost o provocare și suntem încântați de rezultat!”, a declarat Paul Ilea, producător muzical Vocea României.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here