Les Elephants Bizarres şi Gojira cântă, pe 12 iulie, la Goblin Vama Veche

Sâmbătă, pe 12 iulie, în cadrul Sin Summer, în Goblin din Vama Veche, Les Elephants Bizarres şi Gojira vin să încingă şi mai tare nisipul din Vamă după lăsarea întunericului!

Les Elephants Bizarres - Afis Vama Veche

Este ştiut deja de câteva sezoane că, vara, în Vamă, Goblinul înfige steagul în pământ şi marchează perimetrul în care au loc nu numai petreceri până în zori, dar şi concerte pe care nu o să le uiţi până vara care vine, pe puţin.

Devenit un punct cheie de referinţă pe plajă, Goblin Vama Veche revine cu un sezon în care prezintă cele mai importante concerte la ora actuală, în acelaşi cadru relaxat ca şi până acum. Urmărind în permanenţă act-uri variate şi consistente, conceptul rămâne fidel muzicii de calitate a artiştilor autohtoni.

Vara aceasta începe cu nume precum Șuie Paparude, Emil, Coma, Subcarpaţi, Robin and The Backstabbers, Omul cu Şobolani, Ctc, Viţa de Vie sau Alternosfera, dar şi un trademark Goblin: concert Silent Strike la răsărit. Cele mai dragi formaţii şi cei mai actuali DJ se vor perinda prin spatele pupitrului pentru încă o vară cu gust de libertate şi urme de sare pe piele!

Sin Summer este noua colecţie de concerte memorabile ale sezonului din Vama Veche. Biletele costă 10 lei şi pot fi găsite pe iabilet.ro şi la intrare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here