Lora a investit 200.000 de euro într-o şcoală de talente

Lora a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai apreciate artiste din România, acest lucru ajutând-o să aibă multe concerte şi să câştige mulţi bani.

lora stage academy

Dacă alţi artişti nu prea se gândesc la viitor şi cheltuie foarte uşor banii câştigaţi din muzică, Lora s-a decis să reinvestească sumele primite pentru spectacole şi şi-a deschis o şcoală de talente.

Jurnaliştii de la Libertatea notează că Lora a închiriat, alături de un asociat, o vilă din Pipera, pe care a transformat-o în sediu pentru noua ei afacere.

„Motivaţia este hrănită atât de experienţa mea, care m-a învăţat de cât de multă muncă susţinută e nevoie, dar şi de ataşamentul faţă de tinerii artişti pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor. Sunt foarte conştientă cât de greu le este să se «antreneze», pentru că ei ştiu mai bine ca oricine că nu au nevoie doar de cursuri de canto. De ce să nu educăm talentele de mici în mod organizat, riguros, dar foarte modern şi fun? Nu este o şcoală pentru vedete, ci o şcoală pentru tineri care vor să capete încredere în ei şi să strălucească, chit că vor continua prin a urca pe scenă sau vor lucra în marketing, publicitate sau vânzări“, a spus Lora pentru sursa citată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here