Loredana Groza a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Oneşti

Aflată în turneu naţional, Loredana Groza a ajuns în cele din urmă şi la Oneşti, oraşul ei natal. Concertul pregătit de artistă a fost cu atât mai emoţionant cu cât a avut loc pe scena pe carea aceasta s-a şi lansat acum mai bine de 15 ani.

Loredana

Seara a fost cu adevărat magică pentru artistă şi asta pentru că în public s-au aflat pe lângă sute de fani părinţii ei, foşti profesori, dirigintele, colegi de clasă şi prieteni din copilărie care au venit să o vadă din nou pe diva pe scenă Casei de Cultură din Oneşti. Una din prezenţele surpriză din timpul show-ului a fost Elena, fiica artistei, care a cântat o piesă împreună cu mama ei.

La finalul concertului, Loredana a avut parte de o mega surpriză. Aceasta a primit titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului Oneşti în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru cariera uriaşă pe care aceasta a construit-o în ultimii 20 de ani.

„Aici am cântat pentru prima dată, aici am apărut în faţa publicului şi a fost locul meu de antrenament. E cel mai bun public pentru că este publicul meu drag şi este acasă. Sunt mândră că m-am născut într-un oraş cu oameni oneşti şi frumoşi! Vă mulţumesc şi vă port în suflet oriunde aş fi!!!”, a declarat Loredana.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here