Loredana Groza, Cher și Christina Aguilera, printre personajele din noua ediţie „Te cunosc de undeva“

Seara transformărilor totale de sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 20.00, de la Antena 1, va fi deschisă cu un moment special: celebrul compozitor Horia Moculescu vine pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale creațiilor sale, alături de Florin Ristei și FreeStay.

copyright-gabriela-arsenie-antena1_071016_tcdu10-ed9_0165

Momentul o va emoționa până la lacrimi pe jurata vocilor, Ozana Barabancea. “Cântam cu părinții mei piesa asta…. De aceea am plâns”, explică Ozana. Ce creație a maestrului Moculescu o va face să plângă pe Ozana Barabancea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

În cea de-a noua gală a sezonului, Amna o va imita pe Loredana Groza, din perioada începuturilor ei muzicale, și va cânta “Mă întreb ce să fac?”, piesa care i-a adus copilei de 16 ani din Onești trofeul Mamaia, în anul 1986.

Nico va avea de dus la bun sfârșit un travesti complicat, transformată în juratul Aurelian Temișan, Dima Trofim va intra pentru câteva ore în pielea lui Jason Derulo, Dorian Popa o va aduce în show-ul transformărilor pe originala și puternica Dina Vass, în timp ce Maria Buză și Pepe vor face show și vor încerca să se sincronizeze în mișcări, pe parcursul piesei “Shame, shame, shame”, transformați în Cher și Tina Turner.

Misha va fi Romica Puceanu și, cu această ocazie, va cânta pentru prima dată în viața ei muzică lăutărească, Lucian Ionescu va urca pe scenă în travesti, ca să o imite pe Christina Aguilera, Adina Răducan o va readuce la “Te cunosc de undeva!” pe energica și alintata Katty Perry, pe când Șerban Copoț va cânta muzică de pahar și voie bună, transformat în Tita Bărbulescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here