Loredana Groza va lansa albumul „Imaginarium“ în cadrul concertelor din noiembrie de la Sala Palatului

Loredana prezintă pe 7 și 8 noiembrie, la Sala Palatului, un nou spectacol-eveniment: „Imaginarium”. Artista pregătește numeroase surprize fanilor, între care și un album nou, „Imaginarium”.

Poster Loredana Imaginarium

„De-abia aștept să împărtășim universul și energia Imaginarium! Sunt copleșită de valul uriaș de aprecieri primite și vă mulțumesc, asigurându-vă că pregătim un show care să fie rupt dintr-un Imaginarium colectiv, să atingă cu emoție și să fie o experiență unică. Iar ca să devină realitate, rezerv pregătirilor în jur de 14 ore pe zi. În plus, înregistrez, scriu, mixez un nou album, Imaginarium. Dacă totul va fi cum ne-am imaginat, îl vom putea lansa în mod oficial la Sala Palatului”, a spus artista.

Pentru al patrulea an consecutiv, Loredana Groza va purta publicul într-o călătorie fantastică, de-a lungul unui show spectaculos. Producțiile Loredanei au revoluționat industia muzicală autohtonă și au ridicat, în fiecare an, noi standarde. Productia „Imaginarium” se înscrie în aceeași linie de anvergură, fiind o producție gigantică și elaborată, în care sunt angrenați sute de specialiști din cele mai diverse domenii.

Sâmbătă, 7 noiembrie, și duminică, 8 noiembrie, de la ora 20.00, Sala Palatului se va transforma într-un tărâm fantastic, un spațiu dedicat emoției și muzicii, creat de una dintre cele mai iubite artiste din toate timpurile, Loredana Groza.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro. În funcție de așezarea în sală, există mai multe categorii de bilete: VIP – 200 lei, categoria I – 150 lei, categoria a II-a – 100 lei și categoria a III-a – 60 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here