LP pregăteşte lansarea albumului „Lost on you“

După succesul uriaş al hitului „Lost On You”, LP (Laura Pergolizzi) urmează să lanseze albumul „Lost On You” pe 9 decembrie şi în România, alături de Cat Music.

LP

Anul acesta, LP a lansat EP-ul „Death Valley”, 5 piese care au făcut înconjurul Europei. După ce a ajuns pe prima poziţie în Grecia, timp de 22 de săptămâni, hitul „Lost On You” a ocupat prima poziţie în topul iTunes din 17 teritorii şi s-a poziţionat pe locul 4 în topul Shazam la nivel mondial. În România, „Lost On You” a ocupat prima poziţie în topul Shazam, iar în topul radio şi TV se află de 21 săptămâni pe primele locuri.

Produs de Mike Del Rio, alături de PJ Bianco (3 piese), albumul include pe lângă piesele de pe EP, încă 5 track-uri, la care LP a compus alături de Nate Company.

Pe lângă hitul „Lost On You”, ce dă şi numele albumului, pe materialul discografic mai găsim piese ca „Death Valley”, „Other People”, „No Witness”, „Tightrope”, „Up Against Me” sau „Strange”.

LP a colaborat pe partea de compoziţie cu Rihanna, Christina Aguilera, Rita Ora, the Backstreet Boys. Ca artist-interpret, LP a fost lăudată de către presa internaţională pentru timbrul memorabil şi interpretările senzaţionale, de la The Wall Street Journal, până la Voque. Mai mult, LP a performat live în emisiuni TV ca Letterman, Kimmel, Craig Ferguson etc. În ceea ce priveşte festivalurile de muzică, LP a fost prezentă pe scene din Austin City Limits, Hard Rock Calling, Lollapalooza etc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here