Luna Amară îşi va lansa noul album, „Live la Conti“, în Club Fabrica

Luna Amară va lansa sâmbătă, 8 martie, în Club Fabrica, noul CD al formaţiei, intitulat “Live la Conti”. Club Fabrica va fi singura locaţie din Bucureşti din cadrul turneului de promovare a noului album pe care trupa Luna Amară l-a pornit deja prin ţară.

Luna Amara - Live la Conti

Înregistrările pentru acest album LIVE au avut loc pe 22 noiembrie 2013, în cadrul concertului susținut de Luna Amară în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Toamna trecută, formația clujeană a susținut un concert-maraton în clădirea fostului Hotel Continental din orașul în care și-a început activitatea.

Din cele 22 de piese interpretate atunci, băieții le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele două albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului „Live la Conti”.

Albumul “Live la Conti” (15 piese în total) mai conţine, pe lângă piesele de pe “Asfalt” și “Loc lipsă” în versiunile lor live din prezent, şi o variantă hipnotică de “Ciudat” interpretată alături de Kaleidonescu. Deasemenea, cuprinde piesa “Folclor”, updatată cu versuri din poemul “România mea” scris de Mihnea. Albumul “Live la Conti” include, în premieră, și o piesă nouă: “Prea târziu”!

Albumul trupei Luna Amară “Live la Conti” va fi lansat printr-o serie de concerte în țară, din care se ştiu deocamdată doar următoarele locaţii:

7 martie – la Constanța, Club 13 (str. Ferdinand 30)
8 martie – București, Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50)
14 martie – Timișoara, DAOS (splaiul N. Titulescu 5)
15 martie – Arad, Club Nerv (bd. Revoluției 78)
16 martie – Oradea, TBA

Inginerul de sunet al acestui album este Oliver Vegh. Sunetul live a fost asigurat de Dan Georgescu. Mixat și masterizat de Oliver Vegh la Luna Recording Studio. Întreg concertul a fost filmat de către echipa Resize Media și urmează să fie lansat și pe DVD, cu tot cu piesele care nu au încăput pe album, în a doua parte a acestui an.

Luna Amară – “Live la Conti” ( Tracklist )

1. Asfalt /live
2. Somn /live
3. În cercuri /live
4. Ego nr. 4 /live
5. Oraș /live
6. Luni de fiere /live
7. Prea târziu /live (new song)
8. Lume oarbă /live
9. Albastru /live
10. Roșu aprins /live
11. Ciudat /live (feat. Kaleidonescu)
12. Dizident /live
13. Întunecare /live
14. Happiness Provider /live
15. Folclor /live

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here