Maestrul Gheorghe Zamfir şi alţi 100 de muzicieni vor susţine un concert extraordinar la Sala Palatului

În zi de Mărțișor, maestrul Gheorghe Zamfir plus alți 100 de muzicieni își dau întâlnire cu publicul pe scena Sălii Palatului din Capitală, de la ora 19.30!

Gheorghe Zamfir

„Zamfir +100“ este un spectacol care se înscrie în seria de evenimente concertistice ale Asociației Culturale Spectaculis, în cadrul proiectului „Destinnaţie România“, dedicat promovării imaginii României şi a culturii româneşti prin muzică şi interpretare, la cel mai înalt nivel.

Concertul este adresat publicului larg, cu participarea unor mari artişti români a căror valoare depăşeşte, în notorietate, graniţele României şi care, de foarte mulţi ani, sunt atât în atenţia specialiştilor din domeniu cât şi a publicului internaţional.

Sunetul unic, fermecat, al naiului maestrului Gheorghe Zamfir, alături de interpretarea de excepție a Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale, condusă sub bagheta domnului Colonel Aurel Gheorghiță, Inspector pentru arma Muzicii Militare, vor purta publicul într-o dimensiune artistică a elitelor muzicale internaționale. Alături de cele două renumite branduri românești cu tradiție și palmares impresionant, oferind culoare momentelor muzicale din program, vor participa: corul Cantoris, condus de Maestru de cor, Daniel Jinga, renumitul organist de origine română Christian Micșunescu și Maria Jinga, mezzosoprană a Operei Naționale București.

Programul concertului „Zamfir  +100“ va cuprinde lucrări românești și internaționale, reorchestrate pentru orchestră de suflători, melodii celebre și arii de operă, predominând creațiile maestrului Gheorghe Zamfir.

Biletele pentru concertul programat pe 1 martie 2017 la Sala Palatului au prețuri variabile în funcție de categoria de loc, astfel: Meet and Greet – 500 lei, Golden VIP – 220 lei, VIP – 180 lei, Cat. I – 140 lei, Cat. II – 95 lei și Cat. III – 65 lei.  Acestea pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj. 2, de la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile Tui Travel Center și Eurolines sau online prin ticketnet.ro, iabilet.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro și eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here