Maria Cârneci, la „Next Star“: „Dane, te-au făcut zdrenţe“

De-a lungul emisiunilor pe care Dan Negru le-a realizat şi moderat, multe personalităţi au fost vedetele celor mai neplăcute farse şi incomode întrebări. Se pare că la „Next Star” copiii au plătit poliţele rămase, în ediţia de joi, 1 mai, de la 20:30, la Antena 1.

Dan Negru

O trupă de streetdance, The Clique, a venit pe platoul super show-ului hotărâtă să-i impresioneze pe Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru pentru a putea prinde un bilet spre marea finală a acestui sezon. Puştii au mărturisit că în afară de dans mai sunt pasionaţi de graffiti şi au insistat să-i facă portretul lui Dan Negru chiar pe platoul de filmare, rugându-l să se întoarcă cu spatele ca surpriza să fie şi mai mare la filnalul operei.

Campionul divertismentului nu avea să ştie că i se va pregăti o mare farsă: copiii au scos spray-urile Spiderman şi l-au umplut din cap până în picioare de plasă, moment în care Pepe şi Connect-R nu au putut sta deoparte şi au venit să-i ajute pe cei mici.

Văzând felul în care arată Dan Negru, Maria Cârneci nu s-a putut abţine de la comentarii: „Dane, te-au făcut zdrenţe”, s-a amuzant artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here