Marius Florea Vizante s-a apucat de cântat rap

Preselecţiile pentru primul show în care copiii fac legea în bucătărie, difuzat în fiecare luni de Antena 1, sunt în plină desfăşurare, iar lupta celor trei juraţi e mai aprigă ca niciodată.

Marius Vizante

Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante folosesc cele mai inedite trucuri pentru a-i câştiga pe cei mai buni concurenţi în echipa lor.

Pasiunea unui concurent pentru muzica hip-hop l-a inspirat pe Vizante să se apuce de cântat. Vizirap este noul nume de scenă pe care Marius Florea şi l-a ales, iar pentru a compune cele mai inedite versuri nu a mai fost decât un singur pas: „Nu uita orezul, vorba lui chinezu’/ Pune-l fără fente, dacă-l faci al dente. Dacă-mi dai o mică mită, îţi spun ce să mai pui pe plită”, recită Vizante.

Colegii lui au fost impresionaţi şi amuzaţi de atitudinea lui Vizirap, dar şi de calităţile sale artistice: „Hai că îţi stă bine, Vizante”, declară Horia Vîrlan. Prinţesa Polonic a intrat şi ea în jocul colegului său şi s-a alăturat în momentul muzical, completându-l cu versuri inedite.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here