Maximilian a lansat un nou album, „A 5a roată la căruță”

Okapi Sound prezintă cel mai noul album Maximilian, „A 5a Roată La Căruță”, lansat la aproximativ trei ani de „Maxim, Am Spus!!!”. Albumul poate fi găsit integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Coperta - Maximilian a 5-a roata la caruta

Produs și înregistrat la Okapi Sound Studio, „A 5a Roată La Căruță” reprezintă cel de-al treilea album solo Maximilian. Pe cele 14 piese disponibile pe noul material găsim colaborări cu Spike, Valentin Câmpeanu, Angeles, MefX, Nane, Ș.A.T.R.A. Benz, Grasu XXL și Zhao, precum și trei conversații telefonice cu familia (Intro, Interludiu și Outro). De mixaj și masterizare s-au ocupat Cristi Dobrică și Grasu XXL.

„Am zis să vă fac o surpriză, sper să fie una cât mai placută. Aveți mai jos link-ul către cel mai nou album al meu, album care nu s-ar fi intamplat fără contribuția fraților mei …contribuție pentru care le mulțumesc. Și pentru faptul că mă suporta. :)) Iar vouă vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum. Audiție plăcută”, a spus artistul.

Zilele următoare, albumul lui Maximilian va putea fi găsit în iTunes și Google Play Music, precum și ascultat prin intermediul tuturor serviciilor de streaming disponibile.

Rămâneți cu ochii pe paginile de Facebook Maximilian și Okapi Sound, vor urma noi surprize!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here