Mihaela Rădulescu, surpriză pentru Cheloo: „E cel mai util cadou din viaţa mea“

Un singur episod îi mai desparte pe telespectatori de galele live ale super show-ului X Factor, iar tensiunea atinge cote maxime atât în rândul concurenţilor, care vor să profite din plin de ultima şansă de a ajunge în etapa următoare, cât şi printre juraţi, care trebuie să ia ultimele decizii  în formarea propriilor grupe de concurenţi.

Cheloo la X-Factor

Aşa cum era de aşteptat, în timpul filmărilor vizitei concurenţilor la casele juraţilor nu au lipsit surprizele, de una dintre acestea având parte chiar juratul Cheloo.

Având-o drept invitată specială pe Mihaela Rădulescu în această etapă a show-ului, Cheloo a rămas de-a dreptul fără cuvinte. “Dacă vii acasă la un om, trebuie să-i aduci ceva. Nu am putut să vin cu mâna goală, aşa că ţi-am adus ceva ce cred că ţi se potriveşte bine”, i-a spus Mihaela juratului, oferindu-i o cască de pilot din al Doilea Război Mondial.

“Crede-mă că ăsta chiar e un super cadou şi va fi 100% folosit în escapadele mele nocturne. E cel mai util cadou din viaţa mea. Nici nu vă puteţi închipui perversiunile care îmi trec prin minte când port această cască!”, a glumit Cheloo, care a ales să poarte cadoul primit în timpul acestei etape a show-ului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here