Mihai Mărgineanu a dezvăluit ce invitaţi speciali va avea la concertul de pe 6 octombrie

Pe 6 octombrie, de la 19.30, în atmosfera intimă a Sălii Radio, Mihai Mărgineanu aniversează alături de band-ul său, actori şi cântăreţi invitaţi, dar şi prietenii care formează publicul sau 11 ani de scenă şi 4 decenii şi un pic de la sosirea sa pe marea scenă a lumii.

Mihai Margineanu

Concertul, pe care artistul şi-l doreşte „simplu şi perfect”, se anunţă şi de această dată un spectacol cu totul special, care condensează rafinament muzical, spontaneitate, umor şi emoţii intense. „Va fi frumos”, promite Mărgineanu. „Dacă n-o să iasă aşa, o să mă scuzaţi. Mai încercăm o dată şi iese el până la urmă!” adaugă actorul şi cântăreţul în stilul său caracteristic.

„Am o colaborare cu un chitarist de geniu, tânăr şi perfect muzical, Alex Muşat, cu care am intenţia să aduc muzica cultă populară în atenţia ne-românilor” dezvăluie Mihai Mărgineanu, iar prima ocazie va fi chiar la spectacolul de la Sala Radio, din 6 octombrie. Considerat „copilul teribil al blues-ului din România” şi cel mai talentat chitarist de blues al noii generaţii de muzicieni, Alex Muşat va împărţi scena cu Mihai Mărgineanu şi emoţia muzicii cu publicul, în momente care vor fi greu de uitat. Câştigător al unei burse la cea mai prestigioasă şcoală de jazz şi blues din lume, Bercklee, din Boston, Statele Unite, Alex Muşat va oferi publicului toate motivele pentru a înţelege de ce este considerat cel mai talentat chitarist de blues din noua generaţie.

Ovidiu Niculescu, prieten din copilărie cu Mihai Mărgineanu şi cel alături de care a învăţat să cânte, după cum mărturiseşte chiar el, nu putea lipsi de la concertul-aniversare. Cântăreţul şi actorul Ovidiu Niculescu, cunoscut din filme ca „Restul e tăcere”, „Filantropica”, „Nuntă mută” sau spectacolele de pe scena Teatrului Mic, nu-l va lăsa pe prietenul Mărgineanu în zi de sărbătoare, ci, spre bucuria publicului care îi apreciază stilul muzical se va afla şi el pe scenă.

Ştefan Gheorghe, un violoncelist desăvârşit, care a impresionat încă de la primele sale apariţii pe scenă, întregeşte lista invitaţilor speciali.

Artistul dezvăluie că, în momentul când îşi compune piesele, are anumite tabieturi: „Vin roşu în pahar înalt, foi de hârtie împrăştiate, o chitară acordată şi una neacordată”.

„Cea mai mare bucurie pe care mi-a adus-o muzica a fost că l-am făcut mândru pe tata!” recunoaşte Mărgineanu. Cei care vor dori să mai asculte piesele semnate de Mihai Mărgineanu îşi pot procura CD-urile chiar din incinta sălii de spectacol.

Biletele la concertul aniversar susţinut de Mihai Mărgineanu, pe 6 octombrie, pe scena Sălii Radio vor avea preţuri cuprinse între 100 de lei la categoria VIP, 80 de lei la categoria I şi 60 de lei la categoria II şi pot fi procurate de pe vreaubilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here