Milionarul Gianluca Vacchi îşi face de cap pe muzica băieţilor de la Fly Project

Muzica băieţilor de la Fly Project face ocolul lumii nu numai în topuri, la radio sau prin concerte. Au peste un miliard de vizualizări pe YouTube în toată lumea şi sute de filmuleţe cu coregrafii sau diverse improvizaţii pe hiturile Fly Project internaţionale.

Fly Project


Cel mai nou filmuleţ cu muzica Fly Project devenit viral este făcut de excentricul milionar italian super cunoscut în mediul online Gianluca Vacchi, cu milioane de prieteni care îl urmăresc pe Facebook şi Instagram.

Milionarul Gianluca Vacchi face zeci de filmuleţe arătându-şi stilul de viaţă sau dansând, pe yahtul său de lux. În cel mai recent, acesta dansează, printre alte piese ultra cunoscute, pe Musica, hitul băieţilor de la Fly Project, cu peste 77 de milioane de vizualizări, numai pe canalul oficial de YouTube al Fly Records.

„Am primit filmuleţul de la sute de fani pe Facebook, români sau italieni. Nu putem decât să ne bucurăm foarte mult că muzica noastră ajunge peste tot, la toţi oamenii, indiferent unde sunt sau cine sunt”, spune Tudor. Filmuleţul poate fi vizionat AICI.

Fly Project are deja două discuri de aur şi unul de platină, obţinute pentru vânzări în Italia, şi toate piesele lor au devenit hituri în topurile şi cluburile italiene.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here