Minola le-a pregătit o surpriză fanilor săi

Fanii dornici să o vadă pe Minola în concerte vor avea o surpriză pe măsură: artista va cânta de acum înainte alături de o trupă formată din patru tineri instrumentişti talentaţi.

Minola

Bandul Minolei va fi format din Daniel Cristian Ghiţă la chitară bass (în prezent basist în trupa lui Ştefan Stan), Ovidiu Cristian „Chico” la tobe şi Jean Victor Piloiu (chitară), care cântă şi cu formaţia Les Elephants Bizarres. Cât de curând, trupa va fi completă, pentru că li se va alătura un clăpar. „Vă pot spune despre ei este că sunt frumoşi, foarte talentaţi şi ai mei. Toţi suntem din Ardeal sau Banat şi a fost foarte haios să descoperim că avem asta în comun”, a spus Minola.

Artista nu se opreşte însă aici: de câteva zile a început să ia lecţii de chitară. „Am mai avut o tentativă în copilărie, pe la şapte-opt ani, însă nu înţelegeam la acel moment bucuria de a cânta la un instrument. Acum însă voi fi conştiincioasă şi voi avea lecţii de cel puţin două ori pe săptămână. Mi-am cumpărat deja o chitară electro-acustică şi abia aştept momentul în care voi putea să mă acompaniez atunci când voi compune o linie melodică. Chitara nu este un instrument uşor, dar mă inspiră cel mai multa€¦ma unge pe suflet!”, a mai adăugat tânăra.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here