Mioara Velicu, în lacrimi: „Mi-este foarte dor de soţul meu“

Duminică, de la ora 13.00, Mioara Velicu, nepoata ei, Cristina, și cumătra ei, Elisabeta, sunt invitatele Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparențe”. Deși au trecut mai bine de doi ani de la moartea soțului ei, îndrăgita interpretă de muzică populară recunoaște că nu este împăcată cu dispariția lui.

mioara velicu 20151021_144734-1

„Plâng și când fetele nu mă văd, pentru că ele ar suferi foarte mult să mă vadă așa. Mi-este foarte dor de el. Mă doare și acum suferința lui și mă gândesc că poate aș fi putut să fac mai mult pentru el, că poate nu m-am zbătut, că poate mai depindea ceva de mine”, declară printre lacrimi Mioara Velicu.

Nepoata ei, Cristina, declară că visează să trăiască o poveste de dragoste atât de intensă ca cea a bunicilor ei. „Mi-aș dori să am o asemenea iubire ca a lor, până la adânci bătrâneți. Cred că e cel mai frumos lucru. Ceea ce am văzut la ei nu o să mai văd niciodată”, spune tânăra.

Întrebată de realizatoarea emisiunii ce admiră la bunica ei, Cristina povestește că felul în care ea se bucură de viață o uimește de fiecare dată. Tot de la ea a învățat să fie ambițioasă și să lupte pentru ceea ce își dorește.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here