Mirabela Dauer a fost cerută de soție

Totul s-a întâmplat vara trecută, la mare, într-un cadru perfect, iar duminică, de la 12:00, la „Star Chef”, îndrăgita artistă face marea dezvăluire: „Am un soț la Craiova. Are trei ani și trei luni. M-a cerut de soție, mi-a dat și inel, unul verde. Îl cheamă Sebi și e șmecher. Mi-a cerut mâna vara trecută, la mare, romantic și soacră-mea a fost de acord. Toată lumea e de acord”, povestește amuzată Mirabela Dauer.

mirabela dauer IMG-20150421-WA0002

Mai în glumă, mai în serios, Mirabela declară că încă nu s-a născut jumătatea ei, dar că se îndrăgostește tot timpul. Duminică, telespectatorii Antena Stars vor afla și cine i-a picat cu tronc ultima dată.

Tot la „Star Chef”, artista va povesti cum pasiunea pentru muzică era cât pe ce să o coste foarte scump, pentru că a fost la un pas să fie exmatriculată din liceu. Cântăreața și-a urmat mereu vocația, iar asta a însemnat, uneori, chiar să le ascundă părinților săi că ține adevărate spectacole în restaurante. Lucrurile au rămas neștiute până când unul dintre spectatorii săi a fost nimeni altul decât directorul liceului în care învăța.

„La școală mi-au zis să vin cu tata. Ne-au spus că mă exmatriculează, m-au întrebat ce caut eu, la 16 ani, să cânt prin cârciumi în afara Bucureștiului”, își amintește invitata lui Nicolai Tand.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here