Nadir este pasionat de Univers și își petrece timpul liber în locuri nepopulate

Nadir încalță pentru prima oară pantofii cu toc sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în interpreta de muzică populară Niculina Stoican.“Este puțin ciudat să merg pe tocuri, m-am și împiedicat de câteva ori, dar mă descurc bine”, a spus acesta.

nadir tcdu _MIS6133

Nadir este român după mamă și kurd după tată. Iar vocea pare să o fi moștenit-o de la tatăl său. “Tatăl meu cânta prin casă și tot încercând să mă iau după el, mi-am dat seama că am voce. Tata locuiește în prezent în Irak”, mai spune Nadir. În limba arabă, Nadir înseamnă “zeul frumuseții”. “Nu știu dacă numele mi se potrivește, dar cum nimic nu este întâmplător, cred că m-a ajutat și numele să devin un bărbat „frumos””, adaugă el.

În timpul liber, concurentului de la “Te cunosc de undeva!” îi place să meargă în locuri nepopulate. Spune că este pasionat de Univers și citește foarte multe cărți despre energii și tot ce leagă omul de Univers. Despre fata visurilor sale, îi e greu să vorbească. “Important este să fie o femeie inteligentă, independentă și să avem măcar un vis comun”, mai spune interpretul hit-urilor “Vita Bella” și “Te iubesc”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here