Narcisa Suciu revine în România pentru concertul Alexandrei Uşurelu

În mijlocul pregătirilor pentru dublul concert „Am să fiu eu casa ta“, de la Teatrul Naţional Bucureşti, Alexandra Ușurelu anunță numele primei invitate speciale: Narcisa Suciu. Artista va reveni în țară special pentru această ocazie.

narcisa-suciu-si-alexandra-usurelu

„Invitația Alexandrei m-a bucurat foarte mult și mă onorează, întrucât cred cu tărie că Alexandra Ușurelu este cel mai frumos proiect muzical dezvoltat în România ultimilor ani. Când vin în România pentru spectacole mă pregătesc cu ceva vreme înainte, iar muzica Alexandrei este cea pe care o aleg când vreau să cânt altceva decât muzica mea, așa încât am cunoscut-o pe Alexandra prin intermediul muzicii sale înainte să ne întâlnim cu adevărat. Suntem născute la distanță de o zi și mai mulți ani, așa încât sufletele noastre s-au recunoscut ușor. De aici și până la colaborarea pe care a văzut-o posibilă Bobby Stoica a mai fost un mic pas. Pe 30 ianuarie, la TNB, veți putea asculta în premieră primul nostru cântec împreună. Sper să fiți acolo, părtași la emoția pe care mi-o aduce colaborarea cu această minunată voce“, a spus Narcisa Suciu.

Primul cântec împreună al celor două artiste continuă seria colaborărilor spectaculoase ale Alexandrei Ușurelu pentru cel de-al doilea album al său, produs de Bobby Stoica.

În doar câteva săptămâni, pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Uşurelu, tânăra artistă independentă care a readus bunul simț pe scenele din România, va reveni pe scena Sălii Mari a Teatrului Național din București cu spectacolul „Am să fiu eu casa ta“, în cadrul căruia va cânta împreună cu o orchestră de 24 de instrumentiști. Artista va susține două concerte simfonice consecutive în aceeaşi zi: de la orele 17.00 şi 20.00.

Concertul de la ora 20.00 este deja sold out. Biletele mai sunt disponibile doar la concertul de la ora 17.00 și pot fi cumpărate din rețelele eventim.ro, iabilet.ro, bilete.ro, de la Agenția de bilete a Teatrului Național și mystage.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here