Nicole Cherry: „Norocul meu a fost că am întâlnit oamenii potriviţi, am luat trenul potrivit şi am reuşit“

A început să cânte la vârsta de 9 ani, într-un grup vocal, iar un an mai târziu a devenit solist vocal. Primul festival la care a participat a fost la Vaslui, unde a cântat melodia „Doamna profesoară”, piesă pe care Nicole Cherry o fredonează duminică, 15 noiembrie şi în emisiunea Constantin 60’, de la Prima TV.

Nicole Cherry la Constatin 60 (Prima TV)

Şi-a dorit dintotdeauna să fie cântăreaţă, iar atunci când era mică nu putea adormi decât dacă asculta muzică. Mamaia Copiilor a fost primul festival televizat la care a participat şi, deşi nu se aştepta, a luat preselecţia din prima încercare.

„Am avut emoţii şi am şi acum emoţii. O singură dată nu am avut, dar atunci am clacat. Mi s-a întâmplat tot la un concurs. Nu am cântat urât, dar nu a fost cea mai bună prestaţie a mea”, povesteşte Nicole la Constantin 60’.

Familia i-a fost alături întotdeauna, iar sora sa a fost cea care, printr-o cunoştinţă, a ajutat-o să se lanseze pe piaţa muzicală din România. A îndemnat-o să meargă la un studio de înregistrări şi să dea o probă. De acolo şi până la piesa „Memories” nu a mai fost decât un singur pas şi astfel fetiţa Nicoleta Janina Ghinea a devenit Nicole Cherry.

„Trebuie să ai talent, să munceşti foarte mult şi să ai şi un strop de noroc. Norocul meu a fost că am întâlnit oamenii protriviţi, am luat trenul potrivit şi am reuşit. Am cunoscut persoana potrivită prin intermediul surorii mele”, povesteşte cântăreaţa.

LASĂ UN COMENTARIU