Noul sezon „Te cunosc de undeva“ începe pe 12 septembrie

Cel de-al optulea sezon al show-ului transformărilor totale începe sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu noi concurenți și personaje pline de strălucire.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_230715_TCDU8 Ed1_0061

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Șerban Copoț, Nadir, Adrian Enache și Cezar Ouatu sunt vedetele care au spus un “da” hotărât provocărilor pregătite de ruleta personajelor, în noul sezon “Te cunosc de undeva!”.

“Deja s-a format o tradiție a frumosului și a măiestriei artistice, la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’. Asta înseamnă să joci în Ligă. Campionii transformărilor sunt cei care sfințesc locul. Este un nou sezon plin de surprize, de ‘wow’, de momente memorabile. Sunt fericită să fac parte din acest proiect curat și realizat cu sufletul de o echipă remarcabilă. Cine trece pe la ‘Te cunosc de undeva’ își ia diploma de autenticitate. Rolurile trec, talentul rămâne și artiștii ne surprind cu momente inedite, minunate”, a declarat Ozana Barabancea, jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”.

Alături de ea, la masa juriului, vor lua loc, și de această dată, Andreea Bălan, care va acorda puncte pentru coregrafie, Andrei Aradits, care va nota actoria, și Aurelian Temișan, care va puncta întregul show de pe scenă. Emisiunea este prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here