Oana Radu: „Lumea pe stradă mă strigă Oache“

Oana Radu și Rolla Sparks au cântat vineri, 10 octombrie, noul lor single ‘Fără glas’ în premieră la Kiss FM, ocazie cu care Sergiu și Andrei, realizatorii matinalului, le-au luat la întrebări pe artiste și au aflat povestea colaborării lor, dar și câteva detalii despre dieta pe care o urmează Oana.

Oana Radu KISS FM

Oana a povestit că de foarte multe ori i se cere să cânte piesa ‘cu oache’ la concerte, adică melodia intitulată ‘Tu’ și al cărei refren conține versul ‘What can I do’. „Mă strigă și lumea pe stradă ‘Oache’”, a spus ea.

Invitatele au povestit cum au ajuns să colaboreze pentru noua piesă. „Am mers cu F. Charm la studio și am făcut un refren și bucățele din strofă și un prerefren. Am făcut foarte, foarte multe eforturi să scoatem niște versuri frumoase, pentru că, în momentul în care cântam, îmi veneau doar porcării pe gură”, a declarat Oana Radu. Cele două artiste au relatat că videoclipul a fost filmat la Casa Vernescu și într-o casă părăsită.

Sergiu și Andrei le-au citit invitaților comentariul unei ascultătoare Kiss FM care observase că linia melodică de la ‘Fără glas’ seamănă cu cea a piesei ’30 de grade’. Artiștii au recunoscut că există unele asemănări. „Părerea mea este că, atunci când pe piață vine o piesă care este hit – pentru că 30 de grade a spart boxele la un moment dat – este posibil să ne inspirăm și noi”, a spus Oana.

Cântăreața a abordat și subiectul curei de slăbire pe care a urmat-o. „Am fost întrebată de un miliard de ori acest lucru. Pun pe Facebook aproape zilnic câte un status despre asta și în continuare primesc enorm de multe mesaje private: Cum ai slăbit? Cum ai slăbit? Eu sunt recunoscătoare că toți oamenii ăștia mă susțin, îi iubesc, dar ceea ce încerc să le explic oamenilor e că nu este imposibil. Am ținut dieta Dukan, am făcut sport, masaj anticelulitic și saună, pentru că pielea, dacă n-o îngrijești, se lasă și am luat niște pastile de slăbit. Le iau în continuare. Vreau să vă spun că, din luna mai, după Paște, am mâncat aproape ce-am vrut eu, în cantitățile pe care le-am vrut eu, și pot să spun că nu am în plus decât vreo 500 de grame”, a dezvăluit Oana la Kiss FM.

Realizatorii Kiss FM au mai aflat că fiecare invitată are câte cinci tatuaje. Oana și Rolla l-au făcut pe Andrei, care nu are niciun tatuaj, să promită că-și va face și el unul.

Oana Radu le-a dezvăluit ascultătorilor ce noutăți muzicale mai pregătește: „Va urma o piesă care se va numi ‘Ea a fost prima’ și va fi un featuring surpriză cu un rapper super-cunoscut și sperăm să placă”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here