Padina Fest va avea loc anul acesta între 28 şi 31 iulie

La 1509 metri altitudine, pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi, are loc, de 7 ani la rând, Padina Fest. Unul dintre cele mai longevive festivaluri de muzică alternative de la noi din ţară va sărbători cea de a 7-a ediţie printr-un line-up exclusiv românesc, astfel că, între 28 şi 31 iulie 2016 vor sosi la Padina Fest unele dintre cele mai îndrăgite trupe de rock şi electro.

Padina Fest

Ca şi anul trecut, seara de vineri va fi rock: Viţa de vie, Robin and The Backstabbers, Coma, E.M.I.L., Pixels vor fi prezenţi la Padina Fest vineri, 29 iulie 2016.

ŞUIE PAPARUDE (ambasadorii festivalului), Golan, Gojira & Planet H, Baba Dochia, We signing colors, sunt artiştii pe care publicul îi va vedea pe Platoul Padina în seara electro de sâmbătă.

Păstrând tradiţia, Filarmonica Muntenia va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, duminică dimineaţă. Şi tot păstrând tradiţia, seara de joi va fi rezervată trupelor la început de drum.

Ca de fiecare dată, promovarea Munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest şi pentru ediţia din 2016 a festivalului.

Nici în acest an nu vor lipsi activităţile sportive montane – căţărări pe stâncă, rapel, tiroliană, ateliere de aventură.

Abonamentele de festival se pot achiziţiona de pe platformele Eventim, myticket, iabilet.ro, la preţul de 100 lei.

Primele 500 de abonamente se vor putea achiziţiona în regim extra-early-bird la preţul de 60 lei. Alte 1000 de abonamente se vor putea achiziţiona în regim early-bird la preţul de 80 lei. Abonamente se vor putea achiziţiona şi direct de la festival, în limita locurilor disponibile, la preţul de 120 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here