Pe 24 decembrie are loc finala „Te cunosc de undeva“. Maria Buză și Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu și Șerban Copoț luptă pentru marele premiu

Show-ul „Te cunosc de undeva“ își alege sâmbătă, în Ajun de Crăciun, de la ora 20.00, marele câștigător al celui de-al zecelea sezon. Maria Buză și Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu și Șerban Copoț intră în joc pentru marele premiu de 15.000 de euro în cea mai strălucitoare, frumoasă, emoționantă și așteptată gală a transformărilor din acest sezon.

pepe-finala-te-cunosc-de-undeva

Punctele pentru transformările speciale pe care aceștia le-au pregătit le vor fi oferite atât de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, cât și de colegii lor nefinaliști, Amna, Misha, Dima Trofim și Dorian Popa.

În acest sezon, în premieră la „Te cunosc de undeva“, ruleta le-a oferit finaliștilor posibilitatea să-și aleagă personajele pe care doresc să le interpreteze în marea confruntare de la final de sezon.

Astfel, Lucian Ionescu, tânărul actor considerat revelația acestui sezon, s-a hotărât să-și joace șansa de finalist transformându-se în personajul suprem al muzicii internaționale, Michael Jackson.

Mezina show-ului, Adina Răducan, o va imita pe Beyonce, o artistă pe care o admiră foarte mult și pe care a studiat-o intens, în timp ce Nico a ales să fie Jennifer Lopez, un personaj latin pentru care muzica și dansul sunt ca aerul și apa.

Maria Buză și Pepe au ales să meargă pe show și distracție în marea finală transformați în Marc Antony și Alexander Delgado, pe când Șerban Copoț va fi Mr. Grinch, un personaj colorat, dificil și amuzant care încearcă în toate poveștile să fure Crăciunul și nu reușește niciodată.

juriu-te-cunosc-de-undeva-finala-freestay

Înainte de a se transforma în jurați, nefinaliștii acestui sezon vor susține la rândul lor momente artistice alături de invitații speciali ai serii. Astfel, Dorian Popa va cânta împreună cu Fuego, un artist pe care l-a imitat în acest sezon și pe care îl respectă foarte mult, Amna va urca pe scenă alături de o fostă concurentă și prietenă a acestei emisiuni, Oana Sîrbu, Dima Trofim va avea ocazia să cânte alături de Mirela Vaida, în timp ce Misha va trăi pe scenă încă un moment pe care nu-l va uita niciodată, de data aceasta alături de soțul ei, Connect-R.

Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, nu vor lipsi din marea finală. Alături de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits și de prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor susține momentul special din deschiderea marii finale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here