Pepe, Alina Pușcaș și Diana Munteanu prezintă „Splash! Vedete la apă“

Alina Pușcaș, Diana Munteanu și Pepe sunt prezentatorii celui de-al treilea sezon al celui mai îndrăzneț show al verii – “Splash! Vedete la apă”, care se va difuza la Antena 1. Emisiunea va aduce în fața telespectatorilor 40 de vedete din muzică, sport, teatru și televiziune care vor încerca să-și demonstreze talentele în ceea ce privește săriturile în apă.

Juriu SPLASH VEDETE LA APA

“Sunt extrem de fericită să fac parte din acest proiect minunat, să lucrez cu profesioniști, să am așa colegi minunați. “Splash!” nu se compară cu nimic din ceea ce am făcut până acum! Show-ul mi-a plăcut dintotdeauna, n-am pierdut nici o ediție…Acum, făcând parte din el, mă simt, și o spun fără nici o reținere, binecuvântată. Sunt trăiri și momente extraordinare, emoție multă, adrenalină, curaj, toate ingredientele unui show excelent!”, spune Diana Munteanu.

“Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta „Splash” altfel decât cu mult entuziasm. În primă instanță, cei de la “Splash!” mă convocaseră la o discuție în care mi se propunea să revin ca și concurentă. Se întampla pe când nu intrasem în cea de-a treia lună de sarcină și nu se știa că sunt însărcinată. Am încercat să-i refuz elegant, invocând tot felul de motive (râde), dar nici unul cred suficient de plauzibil, așa că m-am văzut nevoită să le dau vestea și să-i șochez putin (râde). Dorindu-mi însă sa fac parte din proiect, pentru că am ramas cu multe amintiri frumoase din sezonul trecut, a venit și propunerea de a prezenta alaturi de Pepe si Diana Munteanu, doi oameni frumoși, simpatici și extrem de pozitivi, care-mi sunt și prieteni”, adaugă Alina Pușcaș.

La rândul său, Pepe spune că, de la un sezon la altul, concurenții sunt mai bine pregătiți, mai dornici să-și depășească limitele și să-și învingă temerile. În ceea ce privește noile sale colege de prezentare are, de asemenea, numai vorbe frumoase. “Sunt două superfete, frumoase și dedicate proiectului, ceea ce e foarte important. E pentru prima oară când colaborez cu ele și exist o chimie fantastică între noi”, spune Pepe.

Cei trei prezentatori se află zilele acestea la Bacău unde, în această perioadă, la Bazinul olimpic din localitate, au loc filmările pentru cel de-al treilea sezon al show-ului.

De ce să se uite lumea la Splash! “Pentru că este poate singura emisiune în care vor vedea vedetele “dezbrăcate” de tot ceea ce înseamnă glamour, machiaje sau costumații de scenă, în care vor vedea că vedetele nu sunt supereroi, ci oameni absolut normali, cu frici, fobii, dorințe de a-și depăși limite neștiute nici măcar de ei, pentru că merită să-i vadă pe acești oameni cum se chinuie la antrenamente din dorința de a nu dezamăgi, dar și cum încearcă să se distreze făcând haz de necaz”, mai spune Alina Pușcaș.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here