Povestea incredibilă de viaţă a lui Florin Răduță, câștigătorul celui de-al cincilea sezon „X Factor“

Diamantul neșlefuit de la „X Factor“, după cum a fost supranumit Florin Răduță, a fost ales câştigător al show-ului de la Antena 1, adjudecându-şi trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, cu 51,78 % din voturi.

florin raduta castigator x factor poveste

După ce a fost anunţat că este marele câştigător, tânărul în vârstă de 21 de ani a căzut în genunchi şi nu şi-a mai putut potoli lacrimile de fericire. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor din viața mea care m-au format ca om, lui Ștefan, tuturor celor care au participat la acest show. Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat”, a spus Florin Răduţă.

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film. Are 21 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a făcut nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile „X Factor“. Cu toate acestea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă.

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon „X Factor“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here