Premieră la „Vocea României“ în ultima rundă de confruntări. O decizie îi va schimba complet parcursul în competiție unui concurent

Săptămâna aceasta, vineri, de la 20:30, concurenții intră în ringul de la „Vocea României“ pentru ultima ediție a duelurilor! Vom avea parte de confruntări legendare, care vor stârni „tornade muzicale și furtuni emoționale”, așa cum spune Pavel Bartoș.

Antrenori Vocea Romaniei

Ultimele șapte cupluri de dueliști vor intra în ring și vor lupta pentru un loc în etapa următoare a competiției. Rândurile se strâng, iar antrenorii îi vor alege pe cei mai buni, pentru a-i duce cât mai departe către marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Loredana le va face vineri o surpriză lui Tudor, Smiley și Moga și le va aduce vinete gătite de ea, însă gândurile lor vor zbura cu rapiditate către alte delicatese culinare cum ar fi ceapa, brânza, roșiile sau plăcintele. Fiecare dintre ei va face câte o remarcă și îi vor da chiar și sfaturi prețioase lui Lori despre cum se coace o vânătă. ”Vânăta bună se arde direct pe flacără, să ne înțelegem”, va spune Tudor.

La finalul momentelor prezentate pe scenă, antrenorii vor face fel de fel de scenarii, pe marginea cărora se vor aprinde discuții savuroase. Concurenții din ultima rundă de confruntări vor cânta vineri melodii precum Red, Maybe I’m amazed sau Can’t remember to forget you, iar o concurentă îl va face pe Smiley să spună: ”Ea arată spectaculos, dar vocea nu e spectaculoasă… Iar aici vorbim despre voce!”.

Tot vineri, vom vedea ce îi va determina pe antrenori să facă următoarele afirmații: ”Tu joci ca la biliard: dai într-o bilă ca să cadă alta…”, ”Aveți fețe de film de comedie”, ”Te las să te zbați în balta indeciziei” sau ”Ea are un cuișor cu mine… mic, mic, mic…”.

Un concurent va avea parte de o surpriză de proporții vinerea aceasta, când va avea loc o premieră la „Vocea României“. O decizie îi va schimba complet parcursul în competiție concurentului, iar în ultima rundă de confruntări vom vedea care va fi reacția acestuia și ce discuții va genera după.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here