Pro TV difuzează, în noaptea dintre ani, concertul „Imaginarium“, al Loredanei Groza

În ultima zi din an, Pro TV îți oferă comedie autentică românească. Umorul te face mai puternic și, dacă adaugi și puțină imaginație, vei merge spre un 2016 fantastic! 

loredana imaginarium pro tv revelion

Pe 31 decembrie, seria comediilor autentice românești se deschide cu „Păcală se întoarce“, de la ora 16.00. Cu Denis Ștefan, Magda Catone, Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani în roluri principale, ingredientul râs este asigurat!

De la ora 20.30, „Filantropica“ spune o poveste plină de umor, inedită și imprevizibilă despre realitățile societății românești. Filmul, câștigător a numeroase premii oferite de Uniunea Cineaștilor din România și la festivaluri internaționale, aduce povestea lui Ovidiu, un profesor de liceu care încearcă să câștige un ban în plus și descoperă o metodă inedită de a face acest lucru! În regia lui Nae Caranfil, după propriul scenariu, „Filantropica“ îi va aduce pe Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu, Florin Zamfirescu și Florin Călinescu în prim plan.

„Cuscrii“ va aduce, de la ora 22.30, povestea unor tineri logodnici, ale căror familii se întâlnesc pentru prima oară. Dacă în primele ore totul pare frumos, situația se schimbă rapid și apar neînțelegerile între cuscri, în lungile discuții despre viziunea fiecăruia asupra nunții pe care trebuie să o organizeze. Lansat în 2014, filmul îi are în distribuție pe Mircea Diaconu, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate.

La ora 00.00, întreaga Românie cântă și dansează alături de Loredana Groza, în super concertul „Imaginarium“! Melodiile consacrate, piesele proaspăt lansate, momentele extraordinare și invitații speciali vor aduce energia și vocea Loredanei în toate casele în primele ore din 2016!

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here