Raluka, schimbare radicală de look: şi-a vopsit părul roşu

Apariţie fabuloasa a Ralukăi la Premiile Gopo. Tânăra artistă a surprins asistenţa cu o transformare de look demnă de starurile de la Hollywood. Cântareaţa s-a transformat într-o roşcată veritabilă, cu un look rafinat, dar foarte senzual.

raluka premiile gopo par rosu

Îmbrăcată într-o creaţie a Cristinei Săvulescu şi accesorizată cu cercei old-hollywood style supradimensionaţi, Raluka a captat atenţia blitz-urilor pe covorul roşu. Transformarea hairstylistică marchează schimbarea de direcţie muzicală şi începutul unei noi etape în cariera cântăreţei.

„Alături de echipa Quantum Music am decis să mergem cu proiectul meu muzical într-o nouă etapă. Vreau să vă las să mă cunoaşteţi mai bine şi vreau să cunoaşteţi toate valenţele personalităţii mele. Muzica mea a rezonat cu sufletele multor persoane de-a lungul timpului şi acum este momentul să mergem într-o nouă dimensiune. Schimbarea de look marchează începutul, aşa că abia aştept să ascultaţi noile mele piese“, a spus Raluka.

Anul acesta, Raluka a trecut printr-o perioadă de schimbări majore în ceea ce priveşte look-ul ei, de la şaten la blond, iar acum la roşcat. Recent, cântăreaţa a realizat o şedinţă foto care dezvăluie personajul pe care urmează să-l pună în scenă pentru fanii ei. Puternică şi seducătoare, artista s-a lăsat surprinsă de aparatul foto al lui Dimitri Caceaune şi al lui David Gal. Conceptul de styling este semnat de talentatul Cătălin Vălean. Părul roşu ca focul poartă semnătura lui Florin Noje, iar make-up-ul natural, ce îi pune în evidenţă culoarea ochilor, este făcut de Diana Ionescu.

raluka par rosu 2017

„Sunt o fire rebelă, iar perioada următoare este despre autenticitate şi prezenţă totală în cariera mea muzicală. Am optat pentru acest look deoarece consider că mă reprezintă în toatalitate. Părul roşu a devenit un accesoriu pe care îl voi purta cu mândrie în următoarele mele videoclipuri. Îmi plac provocările şi-mi plac schimbările“, a încheiat Raluka.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here